2012-2

Sådan indsender du en gæsteartikel

Proceduren for at indsende en gæsteartikel til publicering er ganske simpel og er beskrevet her. Har du problemer er du meget velkommen til at kontakte os.

1) start med at oprette dig som skribent.

Du opretter dig som ny skribent her: Opret mig som skribent

Du bliver bedt om at angive et brugernavn og en email adresse. Dit brugernavn er det navn som du skal bruge til at logge ind på siden. Du kan senere vælge et andet forfatternavn til at have stående ved dine artikler. Du bliver endvidere stillet et tjekspørgsmål for at sikre at du er en person af kød og blod.

Når de to felter er udfyldt får du tilsendt en email med dit brugernavn og password. Når du logger ind første gang kan du skifte password, hvis du ønsker det. Du kan også ændre det navn som du ønsker vist ved dine artikler under menuen profil.

2) skriv en artikel

Vær sikker på at du kender kravene til artikler, som er beskrevet i vores betingelser.

Du tilføjer en ny artikel fra menuen “Indlæg”.

Sørg for at udfylde Titel og indhold, samt vælge én relevant kategori i menuen til højre.

Nederst i højre hjørne SKAL du vælge et billede som “indlæggets thumbnail” for artiklen og sæt endelig flere billeder ind i selve artiklen. Du kan vælge blandt en lang række billeder som allerede er uploadet, eller selv uploade et billede du har rettighederne til. Sørg for at artiklens billede passer så godt til indholdet som muligt.

Når artiklen er færdig klikker du på den blå knap “Send til gennemkig” i menuen til højre. Vi vil hurtigst muligt gennemgå artiklen og sikre at den lever op til betingelserne.

Hvis artiklen lever op til kravene, bliver den offentliggjort. Forvent at der kan gå fra mellem et par dage til mange måneder før artiklen er online – vi er kun få til at godkende artikler og har mange hjemmesider at vedligeholde.

Hvis artiklen ikke lever op til kravene, eksempelvis fordi er der kopieret indhold, artiklen er for kort, eller vurderes ikke at tilføre værdi til brugerne, vil den ikke blive godkendt. Vi retter titlen på artiklen til AFVIST, og indsætter en note med begrundelsen, som kan læses i den højre menu. Du kan altid omskrive artiklen og genindsende den, når den lever op til kravene.

Har du spørgsmål til vurderingen eller vores kriterier, kan du benytte kontaktformularen. Husk på at vi kun godkender artikler som videregiver reel information til læseren.

Bliver artiklen afvist er du naturligvis velkommen til at slette den og indsende den til en anden artikeldatabase (Find en liste her). Når en artikel er udgivet, kan den ikke slettes af brugeren.